Om oss

Logger3030.se är en hemsida där jag mer utförligt presenterar info om Logger 3030-konceptet än vad som ryms i webbshoppen, här kan du se scheman över olika inkopplingsförslag på delar av det sortiment vi säljer som tillbehör till Logger 3030, men även lite fler bilder över vad loggern kan åstadkomma. Loggern säljs i ENERGIBUTIKEN och butiken drivs av undertecknad via aktiebolaget Web Info Quality EU AB (WebIQ AB).

Företaget startades år 2003 som en bisyssla till mitt tidigare arbete som systemtekniker inom industrin där jag arbetade i totalt 23 år. År 2007 sa jag upp mig från jobbet för att helt satsa på mina olika verksamheter:

  • www.energibutiken.se
  • www.energioffert.se
  • www.varmepumpsforum.com
  • www.poolforum.se
  • www.atvforum.se

För mer info om dessa verksamheter, besök respektive hemsida.

År 2010 ombildades bolaget från enskild firma till Aktiebolag, med samma verksamhet, och år 2012 flyttade vi huvuddelen av verksamheten till nya lokaler i centrala Hemmingsmark (Gamla matvarubutiken).

Företaget drivs som ett familjeföretag där det primärt är undertecknad som arbetar, men där jag från tid till annan anställer våra två barn, eller andra ungdomar under kortare perioder.

När det gäller Dataloggrar samarbetar vi tätt med Wennströms IT i Umeå, som vi dels köper tjänster av för utveckling av Loggerkonceptet, Wennström driver även webbtjänsten e-logger.se. Till webbtjänsten kan de Loggrar vi tillverkar och säljer anslutas. Läs mer om Webbtjänsten här: E-logger.se

Jag hoppas att ni hittar varor och tjänster som ni uppskattar bland de olika verksamheter vi bedriver.

MVH

Rickard Marklund

VD